Over Wabando

Bandjes voor de Apple Watch van A-merken zijn niet goedkoop. Hierdoor is het duur om zo nu en dan van bandje en dus ook van stijl te veranderen. Ook is het een beetje sneu dat je mooie maar dure bandje beschadigd geraakt tijdens een leuk feestje. Of dat het vroegtijdig verslijt door het sporten. En als je dat allemaal niet zo erg vindt, wil je zo nu en dan toch eens van kleurtje veranderen zonder daarvoor te diep in jouw portemonnee te hoeven graaien?

Wij stelden ons die vragen toch al snel na de aankoop van onze eerste Apple Watch. En omdat het toch niet kan zijn dat enkel wij er zo over dachten, besloten we er meteen iets aan te doen. Zo zag Wabando het levenslicht in 2019 om iedereen de kans te geven om op een betaalbare manier van stijl te veranderen aan de pols.

Met Wabando bieden we jou dan ook een ruime variatie betaalbare Apple Watch bandjes aan. Die bandjes kiezen we zorgvuldig uit bij verschillende fabrikanten. Enkel de bandjes die we kunnen aanbieden aan de beste prijs-kwaliteit verhouding halen het Wabando assortiment.

Kies vandaag uit honderden stijlen en kleuren bandjes voor jouw laatste nieuwe Apple Watch series. De Wabando bandjes zijn geschikt voor Apple Watch Series 7, Apple Watch 6 en SE, Apple Watch 5, 4 en 3. Bij Wabando vind je een zeer ruim aanbod kleuren per bandje. Dat geldt voor zowel de leren bandjes, de sportbandjes, solobandjes, roestvrij stalen bandjes en scrunchie bandjes.

Jouw Apple Watch, die draag je met een bandje van Wabando 😍

Trendy

Deze Wabando bandjes zijn zeer gewild 🥰