Over Wabando

Apple Watch bandjes zijn niet goedkoop. Dat maakt het erg prijzig als je zo nu en dan eens van stijl wil veranderen. Of jouw mooie bandje wil beschermen tijdens het sporten. Je eens een ander kleurtje wil proberen… Dat ondervonden wij al snel na de aankoop van onze eerste Apple Watch. “Het kan toch niet zijn dat enkel wij daar zo over denken”, dachten we bij onszelf. Zo werd Wabando geboren om iedereen de kans te geven van stijl te veranderen aan de pols. Op een betaalbare manier.

Via Wabando willen we jou een ruime variatie betaalbare bandjes aanbieden voor jouw Apple Watch. Die bandjes kiezen we zorgvuldig en met een kritisch oog uit bij verschillende leveranciers. Enkel de beste prijs/kwaliteit bandjes voor jouw Apple Watch is goed genoeg. En net die bandjes bieden we jou aan.

Kies vandaag uit een ruim assortiment bandjes voor jouw laatste nieuwe Apple Watch 6 of SE. Uiteraard zijn al onze bandjes ook nog geschikt voor de Apple Watch 5, Apple Watch 4 en Apple Watch 3. Bij Wabando vind je naast de klassieke kleuren een veel ruimere keuze. Dit voor zowel de leren bandjes, sportieve silicone en nylon bandjes, Milanese bandjes en andere stalen bandjes.

Jouw Apple Watch, die draag je met een bandje van Wabando 😍

Jij

Bij Wabando sta jij centraal. Wil je hulp bij de keuze van een bandje voor jouw Apple Watch? Heb je een vraag over jouw bestelling? Of ben je niet tevreden over de laatste levering? Laat het ons meteen weten. We zijn er voor je.

Je kan ons dag en nacht contacteren via ons contactformulier. Op een antwoord zal je niet meer dan een dag moeten wachten. Of stuur ons een chatbericht via Messenger. Afhankelijk van het uur van de dag, antwoorden we je meteen.

Chat met Wabando via Messenger

Wabando Facebook Messenger

Stuur ons een mail

E-mail klantenservice

Stel je vraag via ons contactformulier

Contactformulier
Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.
De waardering van www.wabando.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 779 reviews.