Wabando Nieuwsbrief

Wil je weten wanneer we leuke kortingen geven? Wil je als eerste de laatste nieuwe bandjes en accessoires kunnen kopen? Schrijf je dan nu in voor de Wabando nieuwsbrief. De promoties komen meteen jouw richting uit ? Voor jouw inschrijving ontvang je al meteen een korting bon ter waarde van € 5,00. Vul ook zeker jouw verjaardag in. Want ook op jouw speciale dag krijg je van ons een cadeautje!

Schrijf je in op de Wabando Nieuwsbrief

En ontvang meteen jouw korting van € 5 ?
Je kan jezelf op ieder ogenblik afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Alles over ons privacybeleid lees je op onze pagina Privacy Beleid

We gebruiken Mailchimp als marketingplatform voor het verzenden van e-mails. Door jezelf in te schrijven op onze nieuwsbrief ga je ermee akkoord dat we jouw gegevens doorsturen naar Mailchimp. Mailchimp respecteert jouw privacy net zoals wij dat doen. Je kan alles nalezen over hoe Mailchimp® jouw gegevens bewaard en jouw privacy beschermt door op deze link te klikken.

Wabando respecteert jouw privacy

Je kan jezelf met een gerust hart inschrijven op de Wabando Nieuwsbrief. We gebruiken jouw gegevens enkel om jou een optimale dienstverlening te garanderen. Je mag er zeker van zijn dat we jouw gegevens nooit voor commerciële doeleinden aan derden zullen geven. Je kan jezelf op ieder ogenblik afmelden van onze nieuwsbrief door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Wil je meer weten over hoe we met jouw privacy omgaan? Klik dan op deze link en lees alles over ons privacy beleid.

We gebruiken Mailchimp® voor een deel van onze marketing zoals het versturen van de Wabando Nieuwsbrieven. Mailchimp® is het geregistreerde merk van The Rocket Science Group, LLC. Door jezelf in te schrijven op onze nieuwsbrief verzenden we jouw ingevulde gegevens naar Mailchimp®. Zij hebben minsten evenveel respect voor jouw privacy als wij. Ook zij zijn net als ons gebonden aan nationale en Europese regelgeving over het beschermen van de gegevens van een privépersoon. Je kan alles nalezen over hoe Mailchimp® jouw gegevens bewaard en jouw privacy beschermt door op deze link te klikken. The Rocket Science Group heeft de TRUSTe zegel.

Dit TRUSTe-zegel is van toepassing op de privacypraktijken die worden uitgevoerd volgens de privacyverklaring die het TRUSTe-zegel weergeeft. Het bedrijf is verantwoordelijk voor zijn interne controles en de effectiviteit van zijn privacyprogramma’s, het beleid, de bekendmakingen, de processen en procedures die worden beschreven in zijn privacyverklaring. TRUSTe heeft vertrouwd op de nauwkeurigheid van de informatie en het bewijs die door het bedrijf worden verstrekt bij het maken van de vaststelling dat het bedrijf voldoet aan de TRUSTe-normen die overeenkomen met het zegel dat wordt weergegeven.

Promoties

Ontdek al onze promoties op 1 plek: de Wabando Promoties pagina. Dankzij de Wabando Nieuwsbrief ben je steeds weer mee met de laatste nieuwtjes en kortingen. En op onze promoties pagina kan je alle lopende acties en kortingen van Apple Watch bandjes en accessoires nog eens rustig nalezen. Handig toch?

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.
De waardering van www.wabando.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 827 reviews.