Apple Watch Bandjes - Beste Prijs Kwaliteit - Gratis verzending vanaf € 49,95 - 30 dagen bedenktijd - Topservice garantie

Terugsturen en omruilen

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Je retour aanmelden kan binnen 30 dagen, na ontvangst van je product.
Terugsturen doe je in originele staat en verpakking. Je mag het bandje uiteraard eens aan je Apple Watch bevestigen. Zo kan je bijvoorbeeld passen of de maat in orde is. Maar ga er niet mee zwemmen. 😉
Na 30 dagen is het niet meer mogelijk om producten terug te sturen. Na het aanmelden van de retour, heb je 14 dagen om de producten terug te sturen.

Wat zijn de uitzonderingen op retourneren?

Vouchers, cadeaubonnen en tegoedbonnen. Ook als ze nog niet gebruikt zijn.

Hoe retourneer ik mijn producten?

Neem contact met ons op via klantenservice@wabando.com om jouw retour aan te melden.

Tip: Kies voor een Terug betalen in shoptegoed bij “Selecteer jouw retour voorkeur” en krijg bovenop jouw shoptegoed een voucher ter waarde van 15% cadeau* 🤩

Worden de verzendkosten van de retour terugbetaald?

We betalen de verzendkosten van de retour terug wanneer je een bandje terugstuurt omwille van een fout die wij hebben gemaakt. Stuur je een bandje terug omdat het bijvoorbeeld niet goed past, de kleur jouw smaak niet is of het gewoon jou ding niet is? Dan kunnen we helaas de verzendkosten niet terugbetalen. We hebben hierover goed nagedacht, maar deze service zou de algemene kostprijs van de bandjes de hoogte in jagen.

Hoe kan ik mijn retour wijzigen of annuleren?

Wil je iets wijzigen aan je retour? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Een retour hoeft niet geannuleerd te worden. Deze vervalt automatisch wanneer je je product niet terugstuurt binnen 14 dagen na het aanmelden.

Kan ik mijn product ook ruilen?

Je kan jouw product ook ruilen. Er zijn wel 2 voorwaarden verbonden aan ruilen:

  1. Het product kan enkel ingeruild worden voor hetzelfde type bandje
  2. De prijs van jouw gekozen product moet hetzelfde zijn als de prijs van het product dat je wil ruilen

Voor de juiste ruil instructies verwijzen wij je naar “Hoe retourneer ik mijn producten?”.

Wettelijk herroepingsrecht

Wettelijk heb je het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Bij Wabando heb je standaard 30 dagen om jouw retour aan te melden. Na aanmelden van de retour heb je 14 dagen om deze terug te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar Wabando BV zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Wabando BV geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via klantenservice@wabando.com of volg je de stappen die uitgelegd staan bij Hoe retourneer ik mijn producten? Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.