Apple Watch Bandjes - Beste Prijs Kwaliteit - Gratis verzending vanaf € 49,95 - 30 dagen bedenktijd - Topservice garantie

Terugbetalingen

Hoe snel word ik terugbetaald na annuleren?

Zodra we de annulering verwerkt hebben, betalen we je terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode.

  • BanContact/MisterCash: binnen de 3 werkdagen
  • Creditcard/PayPal: de reservering wordt na de 3 dagen opgeheven.

Hoe ontvang ik mijn terugbetaling?

We betalen je terug op de betaalmethode waarmee je betaald hebt. Heb je bijvoorbeeld betaald met Bancontact, dan krijg je het bedrag daarop terug. Heb je betaald met een voucher (kortingscode), cadeaubon of shoptegoed? Dan krijg je het geld terug in shoptegoed. Je krijgt een bevestigingsmail wanneer het geld teruggestort is en/of je shoptegoed krijgt. Het shoptegoed kan je gebruiken met een code. Wij bezorgen jou die code.  Om van het shoptegoed gebruik te maken, geef je de code in tijdens het afrekenen.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Zodra we de retourzending verwerkt hebben, betalen we je terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode. We betalen altijd 3 werkdagen na afhandeling van de retourzending. Staat het bedrag na 5 werkdagen nog niet op je rekening? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat als ik nog geen terugbetaling heb ontvangen?

De duurtijd van de terugbetaling op je rekening verschilt van bank tot bank. Bij retourzending betalen we altijd 3 werkdagen na de afhandeling en bij annulatie betalen we meteen nadat we de annulering verwerkt hebben. Als het bedrag na 5 dagen nog niet op je rekening staat, neem dan contact met ons op via de klantenservice.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.