Apple Watch Bandjes - Beste Prijs Kwaliteit - Gratis verzending vanaf € 49,95 - 30 dagen bedenktijd - Topservice garantie

Cadeaubonnen en vouchers

Kan ik een product dat betaald is met een cadeaubon retourneren of annuleren?

Heb je betaald met een cadeaubon maar stuur je het bestelde product retour of annuleer je de bestelling? Dan storten we het geld niet terug op de cadeaubon, maar stellen we de waarde van de cadeaubon beschikbaar als shoptegoed. Het shoptegoed kan je gebruiken met een code. Wij bezorgen jou die code.  Om van het shoptegoed gebruik te maken, geef je de code in tijdens het afrekenen.

Tot wanneer is mijn cadeaubon/voucher geldig?

Je code van een cadeaubon blijft onbeperkt geldig.  De geldeheidsduur van een voucher staat vermeldt op de voucher (in digitale vorm of gedrukt)

Hoeveel tegoed staat er nog op mijn cadeaubon?

Weet je niet meer hoeveel geld er nog op je cadeaubon/voucher staat? Neem dan even contact op met onze klantendienst. Zij kunnen dan opzoeken hoeveel geld er nog op staat.

Hoe kan ik mijn cadeaubon of voucher inwisselen?

Heb je een Wabando cadeaubon of voucher ontvangen? Klik dan op de link bovenaan de afrekenpagina en vul dan je code in. Je korting wordt dan toegepast onder het Subtotaal. Je kan de kortingscode verwijderen door op de ‘Verwijderen’ knop te klikken.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.