Apple Watch Bandjes - Beste Prijs Kwaliteit - Gratis verzending vanaf € 49,95 - 30 dagen bedenktijd - Topservice garantie

Betaalmogelijkheden

Hoe kan ik betalen?

Je kan op onze Wabando webshop met de meest gebruikte manieren betalen. Dat zijn zowel krediet -als debitkaarten, online betaalmogelijkheden en veilig achteraf betalen.

Kredietkaart

Snel en veilig betaald

Betaal op Wabando met jouw favoriete kredietkaart Visa, MasterCard, American Express of Discover.

Bancontact

Betaal verrassend eenvoudig online

Als Belgische klant kan je direct en veilig betalen met de vertrouwde Bancontact methode. Je kan op verschillende manieren betalen met Bancontact: via de Payconiq app, de app van jouw bank of met jouw bankaart uitgegeven door jouw bank. Keuze genoeg en bovendien erg makkelijk!

iDEAL

Betaal vertrouwd, veilig en gemakkelijk online

Als Nederlandse klant kan je eenvoudig betalen met iDEAL. Met iDEAL kan je vertrouwt, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van je eigen bank. Het is dus betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Zeer eenvoudig, veilig én snel!

Klarna

Betalen binnen 21 dagen

Maak gebruik van de meest flexibele betaaloplossing Klarna. Met Klarna kies je zelf met welk betaalmiddel je wil betalen en wanneer. Met Klarna betaal je je aankoop nu of binnen 21 dagen. Heb je nog geen Klarna account? Geen probleem. Je kan er eentje aanmaken tijdens het afrekenen of via hun website https://www.klarna.com/

PayPal

Helpt je met shoppen en vliegensvlug betalen

Heb je een PayPal account? Dan gebruik je deze waarschijnlijk regelmatig voor jouw online aankopen. Ook bij Wabando kan je betalen met PayPal. Laat dat dus geen probleem zijn 😊
Heb je geen PayPal account? PayPal is een online betaalmethode waaraan je jouw kredietkaart(en) kan koppelen alsook jouw zichtrekening(en). Maak je gebruik van PayPal voor één van jouw aankopen, dan kan je kiezen met welke van de opgeslagen betaalmethoden je wil betalen. Je kan een PayPal account aanmaken op hun website https://www.paypal.com/. Zonder PayPal account kan je ook betalen via PayPal. Dit gaat enkel via kredietkaart. Je geeft hiervoor jouw kredietkaartgegevens in op het PayPal platform.

Sofort

De smoooth online-shopervaring

Betalen met Sofort is zoals een gewone bankoverschrijving. Maar dan sneller en gemakkelijker. Op het platform van Sofort, eigendom van Klarna, geef je jouw bankgegevens in en zij zorgen voor de transfer van jouw rekening. Hoewel deze manier van betalen zeer veilig en snel gemaakt is, kan de goedkeuring van de betaling wel even op zich laten wachten. Dat kan namelijk tot 14 dagen duren. Dit zorgt er dus voor dat de levering langer op zich kan laten wachten dan wanneer je jouw bestelling op een andere manier betaald. De standaard bezorgingstijd is bij gevolg op een bestelling betaald met Sofort niet altijd van toepassing. Meer informatie kan je vinden op hun website https://www.klarna.com/betaalnu/

Directe bankoverschrijving

Vertrouwd betalen via jouw huisbank

Je kan jouw bestelling van Wabando met een gewone bankoverschrijving betalen. Dit geeft je de mogelijkheid om te betalen met de app van jouw huisbank of via internetbankieren. Let er wel op dat jouw bestelling pas verzonden wordt wanneer wij de betaling ontvangen hebben. Dit zorgt er dus voor dat de levering langer op zich kan laten wachten dan wanneer je jouw bestelling op een andere manier betaald. De standaard bezorgingstijd is bij gevolg op een bestelling betaald met een directe bankoverschrijving niet van toepassing.

Een betaling met directe bankoverschrijving doe je aan de hand van onderstaand rekeningnummer en bedrijfsgegevens:

IBAN: BE23 0018 6608 5491
BIC: GEBABEBB
Ten voordele van: Wabando BV
Betaalreferentie: het bestelnummer van jouw bestelling

Is betalen op Wabando veilig?

Ja zeker! Wabando maakt gebruik van een SSL-verbinding. Deze zorgt ervoor dat je transactiegegevens versleuteld verstuurd worden.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.