Apple Watch Bandjes - Beste Prijs Kwaliteit - Gratis verzending vanaf € 49,95 - 30 dagen bedenktijd - Topservice garantie

Klachten

Hoe kan ik een klacht indienen?

Ben je niet tevreden of heb je tot onze grote spijt zelfs een klacht? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand formulier. Wij lossen dit samen met jou op.

  🛈 Jouw privacy toegangsniveau dient ingesteld te zijn op "Goud" of "Platinum" om het formulier te versturen. Bekijk jouw instellingen door links onderaan op het vingerafdruk-icoon te klikken. Verander eventueel de instellingen, bewaar jouw voorkeuren en vernieuw deze pagina.

  Nog steeds niet tevreden?

  Wabando is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Je kan je tot hen wenden bij klachten die we niet in onderling overleg kunnen oplossen. WebwinkelKeur (webwinkelkeur.nl) zal gratis bemiddelen. Je kan ons lidmaatschap controleren via https://www.webwinkelkeur.nl/leden/. Komt het nog niet tot een oplossing? Laat jouw klacht dan behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie. De uitspraak hiervan is bindend en zowel Wabando BV als jij stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door jou betaald dienen te worden aan de betreffende commissie.

  Je kunt je klacht ook aan de geschillencommissie voorleggen via het Belgische ODR Platform of het Europees ODR platform.

  Chat met Wabando via Messenger

  Wabando Facebook Messenger

  Stuur een e-mail

  klantenservice@wabando.com

  Via deze website

  Contactformulier
  Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.