Apple Watch Bandjes - Beste Prijs Kwaliteit - Gratis verzending vanaf € 49,95 - 30 dagen bedenktijd - Topservice garantie

Hoe het bandje van jouw Apple Watch vervangen?apple watch bandje wisselen

Het bandje van jouw Apple Watch kan je gemakkelijk vervangen. Nog snel een half uurtje joggen? In 1-2-3 heb je een sportbandje van Wabando aan jouw Apple Watch. ‘s Ochtends gehaast naar het werk? Geen stress, dat stijlvolle leren bandje zit zo aan jouw Apple Watch.  Het Apple Watch bandje wisselen is echt kinderspel.

Onderstaand filmpje toont je hoe gemakkelijk je het bandje van jouw Apple Watch kan vervangen.

  1. Druk op de ontgrendelingsknop op de achterkant van jouw Apple Watch. Houd de knop ingedrukt terwijl je de horlogeband eroverheen schuift om hem te verwijderen. Doe dit nog eens voor de andere kant van de band.
  2. Schuif een nieuwe band in positie totdat je een lichte klik hoort.  Installeer je een band uit één geheel? Zoals de RVS Schakelarmband, Apple Watch Band Ritzy Milanese Loop of het Apple Watch Band Exhibit Geweven Sportbandje? Dan kan je beter de 2 uiteinden van het bandje tegelijk in de Apple Watch schuiven.
  3. Forceer nooit een band in de sleuf. Heb je problemen met het verwijderen of plaatsen van een bandje? Druk dan nogmaals op de ontgrendelingsknop van de band.

Je kan deze instructiefilm over hoe je het bandje van jouw Apple Watch vervangt, ook bekijken op ons YouTube kanaal : https://youtu.be/NY-25rhboUg

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.